Välkommen till Gannarve pensionat.

Vackert beläget i anslutning till havet vid Gannarve, Fröjel, med ett lugnt och skyddat läge. Gården Gannarve består av 75 ha, varav en del är hag- och strandmarker med orörd natur som är rikt på växt- och fågeelliv. För vila och avkoppling ligger Gannarve pensionat idealiskt till.

 

 

Under sommarhalvåret (maj till augusti) bedrivs pensionat och café på gården. Antalet gäster är begränsat till 25 personer. Pensionatet består utav en byggnad med både neder- och övervåning med tio olika rum i vintage stil. Rummen består av enkelrum, dubbelrum och familjerum som delar på gemensamma toaletter och duschar. En dublett av rummen har egen toalett och dusch. För pensionatgästerna finns det ett stort TV- och allrum där alla gäster är välkomna att umgås. Vill man vakna, somna och bo med hästar precis utanför fönstret så kan man även hyra en stuga som finns belägna i den stora hästhagen på gården. Stugan är utrustad med eget kök och två större rum.

 

Gården har ett café där det serveras enklare lunchrätter samt ett flertal olika kakor och bakverk. Gästerna kan välja att sitta i trädgården utanför caféet eller att sitta på verandan med utsikt över gården och Karlsöarna. Gannarve har öl- och vinrättigheter.  

 

 

Pris från 300:- per person/natt

inklusive frukost och logi

 

Kontakt och bokning av pensionat:

Linda Herlitz

Mobil: 0763499068